FKNERATOVICE-BYSKOVICE.IC.CZ home | kontakt |     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Mužstva

Klub

Historie

Vzkazy

Fotogalerie

Archiv

Odkazy

Sponzoři
   
 
 

*Archiv*

 

.:Sezóna 07/08:.

 
A mužstvo  B mužstvo  Starší dorost Mladší dosrost
Starší žáci Mladší žáci Starší přípravky Mladší přípravky
       

.:A mužstvo:.

 

Skvělá rozlučka

22.06.08 - V posledním utkání vydařené sezóny jsme na byškovickém stadionku  deklasovali hvozdnickou Slavii. Mezi diváky se mísilo i deset našich marodů a nastoupili i čtyři dorostenci, kteří sledovali předzápasové rozloučení s naším bývalým pavoukem Romanem Pokorným a svědomitým asistentem trenéra a rovněž skvělým hráčem Romanem Mrozem.

 

Vydařený zápas

15.06.08 - Utkání čtvrtého celku se třetím slibovalo kvalitní utkání a 96 platících diváků si mohlo říci: "Povedlo se". Hrál se útočný, technický fotbal bez záludných zákroků. Hosté přijeli se snahou o rychlý přechod do útoku a častým zakončením.

 

Domácí ztráta po vyrovnaném zápase

08.06.08 - Již tradičně v neděli zavítal na náš fotbalový stadion další soupeř a tentokrát to byl Nový Knín, který se v jarní části výrazně zlepšil a posunul se v tabulce na lichotivé příčky. Dal se očekávat vyrovnaný a dramatický zápas, což se také potvrdilo.

 

Odevzdaný soupeř nebyl překážkou

31.05.08 - V parném sobotním odpoleni nás čekala cesta k dalšímu z mistrovských utkání. Pro povinné tři body jsme jeli na hřiště posledního celku naší skupiny Sokolu Měchenice. Byl to další zápas v naší stíhací jízdě na druhé postupé místo. Cíl byl jasný. Vyhrát!

 

Splněná povinnost

25.05.08 - Ve slunečném nedělním odpoledni se na domácím skvěle připaveném pažitu představila SK Lhota hrající ve dresech AC Milán a svoji úpornou defenzivou opravdu toto mužstvo někdy ze 70 let minulého století notně připomínala.

 

Zbytečné drama

18.05.08 - Domácí hrající o záchranu v soutěži potvrdili, že na jejich nekvalitním terénu se hraje každému těžce a body se odtud nevozí jen tak. Svoji menší technickou vyspělost nahrazovali místy až přehnanou tvrdostí, ale fotbalová kvalita byla na straně hostů.

 

I lídr odjel s prázdnou

07.05.08 - Uplynulou neděli mohli shlédnout diváci na neratovickém stadionu souboj předních týmů tabulky, jelikož jsme hostili mužstvo Slavoj Řevnice, které je dosavadním lídrem v naší skupině. Po minulé ztrátě bodů s Hořovicemi jsme chtěli doma náš výkon odčinit. Motivace byla o to větší, když v sobotním zápase náš největší rival z Velvar nedokázal získat ani bod. Naskytla se nám tedy šance stáhnout ztrátu na postupové místo opět na rozdíl dvou bodů.

 

Nečekaná ztráta

04.05.08 - Ve 23. kole jsme  zavítali na hřiště do Bzové, kde svá domácí utkání sehrávají hráči SK Hořovice. Ačkoliv se jednalo o střetnutí týmů z opačných konců tabulky bylo jasné, že to bude jeden z dalších těžkých zápasů. Čekal nás mladý, aktivní tým s velmi nebezpečnou ofenzivou. Jejich 53 dosud vstřelených golů mluví za vše. A navíc v minulém kole rozstříleli soupeře z Tuchlovic 7:2, u kterého jsme ztatili body v minulém zápase venku.

 

Body pro Zaviho

27.04.08 - V krásném a slunečném odpoledni jsme na perfektně sestřiženém pažitu přivítali mužstvo jara, doposud neporažené SK Slaný. Hrálo se zcela novými míči značky Adidas, které klukům za výborné výkony zakoupil pan František Rehák.

 

Bodová šňůra ukončena na hřišti Tuchlovic

 

19.04.08 - Napínavé boje o přední příčky se daly očekávat o tomto víkendu v A třídní skupině A. Naši hráči zajížděli na horkou půdu do Tuclovic a v dalším neméně atraktivním zápase  změřily síly mužstva Řevnic a Velvar. Bohužel naši hráči vyšli bodově na prázdno a až v omnáctém zápase v řadě nebodovali.

 

Vítězný víkend uzavřelo áčko

13.04.08 - Ve 20. kole I.A třídy hostil celek Neratovic dalšího z těžkých soupeřů z horní poloviny tabulky, a to fotbalový klub Slovan Hradištko. Hrálo se o další tři velmi důležité body, které by podpořili snahu v boji o postup do krajského přeboru. Jelikož náš největší rival z Velvar v sobotním zápase pouze remizoval s týmem SK Slaný, měla by tato výhra cenu zlata.

 

Derby rozhodl Nezbeda

06.04.08 - V nedělním sychravém odpoledni bylo v plánu jediné okresní derby dvou A třídních celků. Rivalita byla předem jasná, jelikož se střetli sousedé v tabulce, ale hlavním důvodem byla skutečnost, že spousta hráčů oblékala dresy obou klubů.

 

Hlad po vítězství slavil úspěch

30.03.08 - Jarní počasí dorazilo v nedělní odpoledne na stadionek do Neratovic a s ním i spousta natěšených diváků. Atraktivní soupeř, souboj o čelo tabulky, pěkný fotbal, poctivý výkon našich hráčů a nakonec tleskající tribuna, slavící zasloužené vítězství domácích, co víc si přát? 

 

Odveta se nekonala

22.03.08 - Po domácím zaváháním s Milínem odjíždělo naše mužstvo do Rakovníka s jednoznačným cílem vyhrát. Soupeři bylo co vracet, jelikož na podzim jako jediné mužstvo "vyloupilo" domácí stadion a odvezlo si plný bodový zisk za vítězství 2:1.

 

Hned na úvod bodová ztráta

16.03.08 - Konečně!!! Po dlouhé zimní přestávce přišly na řadu jarní odvety a tuhé boje o mistrovské body. Přípravné období bylo vyplněno přátelskými zápasy, ve kterých změřili naši hráči síly s kvalitními mužstvy. Výsledky byly povzbuzující, na druhou stranu zdravotní problémy  a absence mnoha hráčů značně komplikovaly přípravu.

 
Vydařené soustředění pokazila rozrůstající se marodka

27.01.08 - Již tuto středu 23.1. vyjelo naše A mužstvo do Nové Vsi u Jablonce na tradiční kondiční soustředění. Cílem  pobytu bylo načerpat síly na jarní odvety a stmelení kolektivu, bohužel kádr nebyl zcela kompletní, neboť (prac. povinnosti, zranění, škola atd.) nedovolili některým hráčům odcestovat. Soustředění splnilo očekávání realizačního týmu a dojem z povedeného pobytu na horách tak kazí pouze další zranění.

 
Zimní příprava zahájena

05.01.08 - Po zaslouženém volnu zahájili  hráči FK Neratovice-Byškovice přípravu na odvetné boje v 1.A třídě. Nepříliš oblíbené období, které pro většinu fotbalistů představuje zimní příprava právě začala. Dřina v podobě nabírání fyzické kondice a síly, patří k nutnému zlu,  a tak se k tomu staví i všichni hráči, protože vědí, že bez těchto "galejí" by na jaře jen těžko obstáli.

 
Trenér Kafka hodnotí podzimní část

18.11.07 - V následujícím článku najdete ohlédnutí za uplynulou podzimní částí v podaní trenéra A mužstva Jiřího Kafky, který se velkou měrou podílí na obrození neratovického fotbalu. Dva postupy v řadě (okresní přebor, 1.B třída) a prozatimní 3. místo jako nováček v 1.A třídě hovoří za vše, a tak  je na jaře nač se těšit!

 

.:Mladší dorost:.

 

Velmi úspěšný víkend našich barev potvrdili i dorostenecká mužstva

12.04.08 - Opět velmi dobře odbráněný zápas, hraný bohužel na umělé trávě, vyzněl konečně po dvou remízách ve vítězství. Kromě vstřelené branky, jsme nastřelili Bryndou tyč. Slovy chvály nešetřil po zápase na adresu svého mužstva dobře naladěný kouč Petr Kalina.

 

.:Starší žáci:.

 

Ligová rozlučka

21.06.08 - Poslední naše ligové utkání jsme sice opět prohráli, ovšem při proměňování našich loženek by se dalo i vyhrát. Ovšem je třeba uznat, že fyzicky daleko vyspělejší Hradec vyhrál zaslouženě, ale vzhledem k našemu heroickému výkonu je tento výsledek pro nás až dost krutý. Kluci si zasloužili odměnu v podobě bodového zisku, ale i takto se rozhodně za své loučení s ligou nemusí stydět. Jsme rádi, že jsme se s nejvyšší soutěží rozloučili výborným a důstojným výkonem.

 

Klokani byli nad naše síly

15.06.08 - Oproti minulému týdnu, kdy jsme herně selhali, jsme tentokrát sehráli o hodně lepší zápas. Dnes jsme narazili na špičkový tým, který předváděl vynikající fotbal a od začátku hrál velmi rychlý a kombinační fotbal se zdravou agresivitou a důrazem v osobních soubojích. Přestože klokani vyhrály zaslouženě, tak tentokrát jsme museli našim hráčům poděkovat za velmi bojovný výkon, v osobních soubojích jsme rozhodně nezaostávali a i naši vzrůstem skřítci hráli velice obětavě a dobře.

 

Velké zklamání pro trenérské trio

07.06.08 - Zápas jsme prohráli naprosto zaslouženě, hráči nepodali dobrý výkon, tak jako v minulém kole v Teplicích. S Motorletem jsme měli jednu z mála možností získat tři body, jelikož jsme hráli se třetím týmem od konce tabulky a tudíž možná i s dalším sestupujícím, který nás doprovodí do druhé nejvyšší žákovské soutěže, do divize.

 

Mládíci zastínili starší spoluhráče

01.06.08 - V tomto zápase jsme dali od začátku utkání šanci většině hráčů mladšího ročníku, starší a zkušenější hráči od kterých očekáváme více se posadili tentokrát na lavičku náhradníků. První poločas jsme zvládli na jedničku s výsledkem 0:0, když jsme si vytvářeli i střelecké příležitosti a i několik standartek, tento náš výborný výkon v první půli podpořil několika skvělými zákroky i náš brankář.

 

Výhra ne a ne přijít

24.05.08 - Oproti minulému utkání v Č. Budějovicích jsme tentokrát výkon o hodně zlepšili, ale již tradičně soupeř naše chyby potrestal a my své tutovky zahodili. S Pardubicemi jsme sehráli vyrovnaný zápas, který mohl skončit jakýmkoli výsledkem, mohli jsme vyhrát i remizovat, ale bohužel jsme opět prohráli.

 

Liga je liga

18.05.08 - V tomto zápase jsme bohužel nenavázali na výborné výkony z německého turnaje. Fyzicky zdatnější soupeř nás většinu zápasu přehrával a vyhrál naprosto zaslouženě. Po tří a půl hodinové únavné cestě na zápas jsme hlavně první půli působili ospalým dojmem a soupeř nás po našich chybách 3x potrestal.

 

Úspěšná německá mise

14.05.08 - Ve dnech 10 - 12.5.2008. se zúčastnili starší a mladší žáci  velkého mezinárodního  turnaje v Německém Kornwestheimu, kde dosáhli skvělý výsledků a vynikajícího umístění. Turnaje se zúčastnilo v pěti věkových kategoriích celkem 64 mužstev. Tentokrát jsme zvolili turnaj vyšší výkonostní kategorie, startovala na něm i mužstva z nejvyšších nebo druhých nejvyšších žákovských soutěží.

 

V hlavní roli nepřesní rozhodčí

07.05.08 - Sportovně musíme uznat, že Jablonec vyhrál zaslouženě, ovšem to jakým způsobem, z toho jsme byli všichni a hlavně hráči moc smutní. Nemáme ve zvyku se vymlouvat na rozhodčí a víme, že po celou sezónu co hrajeme žákovskou ligu bylo vše fair play a opravdu si toho vážíme. Ovšem do tohoto utkání se rozhodčí vložili pro nás nepochopitelným způsobem.
 

Hledá se kanonýr

04.05.08 - Z naší strany v poslední době již typický průběh zápasu. Herně jsme sehrály opět vyrovnaný zápas, dokonce možná jeden z nejlepších. Bohužel zase jsme doplatili na naše chyby, které soupeř všechny potrestal, kdežto my jsme z několika slibných šancí skórovat nedokázali.
 

Stále obehraná písnička

26.04.08 - S ambicemi na získání plného bodového ziskuodjížděli naši starší žáci do Sokolova. Poslední utkání ukázaly dobrou formu, chuť a hlavně touhu po historickém vítězství. Ovšem zápas opět nedopadl pro naše barvy nejlépe, průběh utkání nám opět přiblížil hlavní trenér.
 

Všichni nás chválí, ale stále prohráváme

19.04.08 - S ambicemi na získání plného bodového ziskuodjížděli naši starší žáci do Sokolova. Poslední utkání ukázaly dobrou formu, chuť a hlavně touhu po historickém vítězství. Ovšem zápas opět nedopadl pro naše barvy nejlépe, průběh utkání nám opět přiblížil hlavní trenér.
 

První ligová výhra utekla o fous

12.04.08 - S Hořovicemi jsme sehráli celkem podařený zápas, který jsme mohli i vyhrát, od tří bodů nás dělilo pět minut, v té době totiž soupeř vyrovnal na 3:3.  Pokud by jsme proměňovali šance, kterých jsme měli zejména v prvním poločase několik, tak výsledek mohl být ještě veselejší, tak hodnotí další mistrovské utkání trenér Stuchlý.

 

I přes prohru zavládla spokojenost

05.04.08 - Po výbuch v minulém kole na Slavii, hráči odčinili nepovedený výkon a zpravili si chuť, i přes další porážku v Plzni bylo hodnocení trenérů velmi pozitivní. Za výkon své svěřence pochválili a veří v další kvalitně odehrané zápasy.

 

Nejhorší výkon sezóny

30.03.08 - Po úvodních kolech, kdy byly výkony našich ligových zástupců velmi povzbudivé, přišel zápas na Slavii a ten určitě nepatřil k nejpovedenějším. Jak viděl zápas lodivod starších žáků, se dočtete v následujícím shrnutí.

 

První dvě kola očima trenéra

22.03.08 - Další bodový zisk si připsali na své konto starší žáci, kteří náš klub reprezentují v ligové soutěži. Když se k nim přiklonilo potřebné štěstí podpořené velkou bojovností, zaslouženě se radovali z velmi cenného bodu. Aniž by tušili,  začali tak remízový víkend našeho klubu.

 

V konfrontaci se silnými soupeři uspěli

26.02.08 - I přes oslabení kádru se naši ligový žáci můžou měřit s kvalitními mužstvy, své o tom ví trenér Stuchlý, který zhodnotil přípravné zápasy a nastínil možnosti pro jarní boje v nejvyšší žákovské soutěži  České republiky.

 

Příprava na odvety v 1. lize je v plném proudu

11.02.08 - trenér Stuchlý nám přiblížil program jeho svěřenců v zimním období a zároveň shrnul dosavadní výsledky. Jak dobře se v Neratovicích pracuje s mládeží názorně ukazuje seznam českých velkoklubů, které se zajímají o neratovické fotbalové talenty.

 

Zatím to stačí pouze na poločas

18.10.07 - Další dvě utkání mají za sebou žáci FK Neratovice – Byškovice v nejvyšší soutěži. V obou zápasech svým soupeřům podlehli. Porážky 2:8 se třetími Budějovicemi a 4:0 s Pradubicemi se zdají být vysoké, ale herně je to trochu jiné.

 

.:Mladší žáci:.

 

Batka na všechno nestačí

07.06.08 - V úporném vedru jsme odehráli výborný první poločas, kde jsme 2x vedli, po samostatných akcí našeho nejlepšího hráče Lukáše Batky. Ve druhé půli jsme totálně odešli fyzicky. Nejvíce nás zklamala záložní řada, která nepodržela míč a tudíš naše obrana byla pod neustálým tlakem. V tomto zápase jsme dali příležitost hráčům mladšího ročníku (Vít r.98, Novotný R., Frýzek r.97), protože někteří hráči vycházejícího ročníku mají k fotbalu špatný přístup.

 

Utkání dvou různých poločasů

24.05.08 - V první půli jsme Pardubice jasně přehrávali, také jsme vedli 1:0. Ale po nedorozumnění našeho brankáře se stoperem jsme inkasovali laciný gól. Druhá polovina byla jasně v režii Pardubic, přesto jsme bránili výsledek až do padesáté minuty, kdy jsme dostali z pokutového kopu branku na 1:2. Snažili jsme se tento výsledek zvrátit posílením útoku, což se bohužel nepodařilo. Naopak oslabená obrana ještě dvakrát inkasovala.

 

Ligové vystřízlivění

18.05.08 - S těžkým soupeřem na těžkém terénu na víc nebylo. Hráči přesto bojovali a k utkání přistoupili zodpovědně, ale bohužel nás oslabilo zranění klíčových hráčů (Weiner, Prejza), což se na naší hře bohužel negativně projevilo. Ale i tak naši hráči nesehráli špatný zápas a potvrdili zlepšující se formu z posledních dní.

 

Nad síly byl jen Curych

14.05.08 - Velkého úspěchu dosáhli starší i mladší žáci FK Neratovice-Byškovice na zahraničním turnaji v německém Kornwestheimu poblíž Stuttgartu. Na tento turnaj obě mužstva odjížděla s jediným cílem, utužit kolektiv a hlavně aby si hráči i trenéři spravili chuť po náročných zápasech v 1.žákovské lize.

 

Dosavadní nejlepší zápas se špatným koncem

07.05.08 -  V předehrávce dalšího kola 1.žákoské ligy jsme se utkali s týmem z lepší poloviny tabulky a to FK Jablonec 97. Všechny prognózy nasvědčovaly tomu ,že si hosté přijeli do Neratovic pro povinné 3 body. Skutečnost však byla úplně jiná. Naši hráči sehráli asi svůj nejlepší zápas a silného soupeře pořádně potrápili.

 

Úvod jako z partesu

 

04.05.08 -  Nastoupili jsme ve slátané sestavě, ale úvod zápasu se nám povedl. Ve 20.min. jsme vedli 2:0, ovšem do poločasu jsme dostali 5 branek, kdy naše mladé mužstvo nestačilo pokrývat hráče a brankář nás také nepodržel. Druhý poločas jsme odehráli slušně, inkasovali jsme jen 2 branky a vypracovali jsme si tři brankové příležitosti. Škoda té desetiminutovky, ale přesto musím kluky pochválit, že zápas odmakali až do konce, takto nám přiblížil další mistovské utkání trenér Weiner.

 

Zklámání na celé čáře

26.04.08 - Se Spartou jsme podali nejhorší výkon jara. Ve třech hráčích ( Batka, Weiner, Prejza) nelze pomýšlet na lepší výsledek. Ostatní zápas odchodili a báli se dostat míč. Toto hodnocení se nevztahuje na hráče Víta r.98, který je hráčem přípravky a Pospíšila (brankář), který musel nastoupit v poli. Ostatní se nad sebou musí pořádně zamyslet!!!!!!!!!!. Příští neděli jedeme do Příbrami, to je soupeř se spodní poloviny tabulky, tak doufáme, že po ostré přípravě bude herní projev daleko lepší a tím pádem přijatelnější i výsledek.

 

Další body nepřivezli

19.04.08 - Naše mladé mužstvo drželo krok se soupeřem jen poločas, ve kterém mohl Batka srovnat na 1 :1 , ale samostatný únik neproměnil. Ve druhém poločase jsme žádnou šanci neměli a soupeř nás jasně přehrál. Musíme pochválit brankáře Marka Pospíšila, který nás několikrát podržel a kluky v poli za bojovnost.

 

To co se nepovedlo starším, dotáhli mladší

12.04.08 - V pátém kole ČFL mladších žáků jsme na útulném fotbalovém stadionku v Mlékojedech přivítali doposud předposlední tým tabulky Hořovice. S vědomím, že nás od našeho soupeře dělí pouhé 2 body, jsme se na tento zápas svědomitě připravovali v podstatě celý týden.

 

První ligové body

22.03.08 - Výborný a poctivý výkon předvedli o tomto víkendu naši mladší žáci v mistrovském utkání proti favoritovi z Mostu. Odměnou za tvrdou práci hráčům i realizačnímu týmu byl historický bod a nemuselo zůstat pouze u něho!!!

 

Velká spokojenost s přípravným utkáním

12.03.08 - Mistrovské utkání se blíží, a tak přicházejí na řadu poslední testy připravenosti. Se silným soupeřem  naši mladší žáci potvrdili výbornou formou a prosadili se i střelecky.

 

Průběh a hodnocení zimní přípravy očima trenérů

03.03.08 - Před blížícími se jarními odvetami nám dali nahlédnout pod pokličku i trenéři našich mladších žáků. V následujícím článku najdete bližší informace o  mladších žácích (soupiska, výsledky, názory trenérů atd.), kteří budou na jaře bojovat s nejlepšími mužstvi u nás.

 

.:Mladší přípravka B:.

 
 

Honzík Pospíšil z Neratovic doprovázel Grygeru

07.06.08 - Už samotný postup na tuto akci "Mc Donalds - doprovod hráčů UEFA EURO 2008" byl pro nás obrovský úspěch. Ale to co jsme zažily přímo na šampionátu předčilo všechna naše očekávání. Sice nám moc nepřálo počasí, ale skvělá organizace celého pobytu + skvělá parta rodičů a dětí udělala ze zájezdu událost, na kterou nikdy nezapomeneme.

 
Hráč neratovické přípravky zahájí EURO 2008

23.04.08 - Velkého úspěchu dosáhl malý a talentovaný hráč naší nejmladší přípravky Jan Pospíšil, který se prosadil ve velké konkurenci uchazečů a bude mít to štěstí uvést jednoho z našich reprezentantů při zahajovacím zápase na EURU 2008. Blahopřejeme Honzíku...

 

Úspěšný vstup do jarní sezóny

05.04.08 - O tomto víkendu i naše nejmladší přípravka celek TJ Neratovice/Byškovice "B" zahájila svou soutěžní část jarních odvet. První turnaj se uskutečnil v krásném prostředí fotbalového areálu Vltavanu Chvatěruby.

 

Bez prohry vyhráli celý turnaj

23.03.08 - První turnaj pod vedením nového trenérského dua Pospíšil - Stanislav a hned skvělý úspěch. Našim nejmladším fotbalovým nadějím se podařilo o uplynulém víkendu vyhrát fotbalový turnaj v neratovické hale.

 
 
©Copyright 2007 Vašek Žežulka
  Home | Mužstva | Klub | Historie | Vzkazy | Fotogalerie | Archiv | Odkazy | Sponzoři