FKNERATOVICE-BYSKOVICE.IC.CZ home | kontakt |     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Mužstva

Klub

Historie

Vzkazy

Fotogalerie

Archiv

Odkazy

Sponzoři
   
 
 

*Archiv*

 

.:Sezóna 08/09:.

 
A mužstvo  B mužstvo  Starší dorost Mladší dosrost
Starší žáci Mladší žáci Starší přípravky Mladší přípravky
       

 

    Starší a mladší dorost  
 25.6.  Zhodnocení právě uplynulé sezony 2008-2009 staršího a mladšího dorostu.                                                          podrobnosti >> zde
 
 

 

 

A mužstvo

 
 

21.06. - Skvělého úspěchu a dalšího postupu do krajského přeboru dosáhla výborná parta kolem vedoucího Marhana a trenéra Kafky. Třetím postupem za poslední čtyři sezóny pokračují ve spanilé jízdě a navrací neratovický fotbal tam kam patří.

Hoši klobouk dolů, skvělá práce...

 
          Starší přípravka  
  21.6.09 Starší přípravka dosáhla opět na 4.místo na silně obsazeném E.ON ČR junior cup 2009 turnaji v Horních Počernicích.                    podrobnosti >> zde
 
       Byškovická přípravka
 20.6. Byškovická mladší přípravka ,udělala krásnou tečku ,za letošní veleůspěšnou fotbalovou sezonou.
                                                                                          podrobnosti >> zde
 

starší přípravka

  Naše starší přípravka se zúčastnila krajského finále, které se konalo 14.06.09 v Kunicích u Prahy. Z dvanácti mužstev se umístila na skvělém 4. místě.
podrobnosti >>zde
 

přípravky

 Všechny naše přípravky, mimo starší přípravky A, která zvítězila a bude reprezentovat v krajském finále, zakončily úspěšnou sezónu. Za příkladnou reprezentaci našeho FK patří všem mužstvům a jejich trenérům poděkování. Výsledky a umístění najdete v sekci ,mužstva.

 

starší a mladší žáci

     Úspěšný turnaj v Německu - 29.5.09 - 31.5.09

 Poslední květnový víkend jsme se SŽ a MŽ FK Neratovice-Byškovice zúčastnili velkého mezinárodního turnaje v Německém Kornwestheimu nedaleko Stuttgartu. Turnaje se v pěti věkových kategoriích zúčastnilo celkem 69 mužstev.

starší žáci  >> více
mladší žáci >> více
 

Přípravka

Byškovice rozstříleli i lídra z Lobkovic

26.04. - Další ze semifinálových turnajů mladší přípravky se odehrál v neděli na fotbalovém hřišti v Lobkovicích. Naše přípravka v něm narazila na soupeře z Kaučuku Kralupy a vedoucí tým tabulky domácí Lobkovice "A". Hráči navázali na dobré výkony z minulého turnaje a dále  pokračují na vítězné vlně, jen tak dál.

podrobnosti >>zde
 

Přípravka

Turnaj se nad očekávání povedl

04.04. - V sobotu 04.04.2009 se na fotbalovém hřišti v Byškovicích uskutečnil turnaj mladších přípravek, který měl posloužit trenérům hlavně jako generálka na nadcházející mistrovské turnaje o celkové umístění. Turnaje se zúčastnily tyto týmy: Neratovice-Byškovice, Lobkovice "A", Lobkovice "B", Kojetice, Libiš, Veltrusy, Stará Boleslav, Čelákovice.

 

Starší žáci

Úvod jako hrom

13.01. - O uplynulém víkendu se naši starší žáci zúčastnili velmi dobře obsazeného turnaje v Mladé Boleslavi, který suveréně vyhráli. Na své konto si připsali i individuální ocenění - nejlepší střelec Luboš Kepšta a jako nejlepší brankář byl vyhlášen Tomáš Prejsa.

 

A mužstvo

07.01. - Naše A mužstvo se sešlo poprvé v novém roce a začalo přípravu na jarní odvety. Trenér Kafka s radostí přivítal skutečnost, že po dlouhé době byla kabina opět přeplněna natěšenými hráči. Do přípravy se po delší době zapojili i ti, kteří se zotavili po zraněních (Mráz, Langmajer, Gondek, Máca). Ale ani o nové tváře nebyla nouze, přípravu s A mužstvem zahájili i někteří nadějní dorostenci a také vytipovaní hráči, takže ta nejoptimalnější sestava určitě bude z čeho vybírat. Na začátek je potřeba popřát všem hlavně pevné zdraví, což je pro toto mužstvo nejdůležitější...!

 

Vedení FK

19.12. -  Je tu konec roku 2008, takže začíná čas nejen účtování toho roku už téměř uplynulého, ale hlavně přání do toho nového roku 2009.

 Chtěl bych jménem svým i jménem vedení FK Neratovice-Byškovice s.r.o. poděkovat, sponzorům, rodičům, fanouškům, trenérům, hráčům a všem těm kteří se nějakým způsobem podílejí na chodu našeho fotbalového klubu za práci i čas, který věnují tomu našemu tolik oblíbenému sportu. Vím, že jsme mnohdy nebyli spokojeni s tím co naši svěřenci na tom zeleném trávníku předváděli, ale nakonec si myslím, že můžeme být po podzimu celkem spokojeni, protože máme ve všech kategoriích, když to vezmu od těch nejmladších přípravek, žáků, dorostu až po "A" i "B" mužstvo na jaře o co hrát.

 Ten nejkrásnější čas v roce, čas vánoční pohody, rodiny, dárků a klidu, Vám všem přeji a samozřejmě v tom novém roce mnoho štestí, zdraví (hlavně těm našim marodům, ale samozřejmě nejen jim) pohody do jarních zápasů a stále dobrou náladu přeje všem za FK
 

K a l i n a Petr - předseda klubu

 

A mužstvo

 

30.11. - Hodnocení podzimní sezóny ústy našeho trenéra Jiřího Kafky, můžete najít na stránkách mělnického deníku, tady je odkaz.

 
 

Mladší žáci

I přes prohru panuje podzimní spokenost

 

08.11.08 - I když v posledním kole nezvítězili, mohli být se svým výkonem spokojeni. Ústí potvrdilo svou kvalitu a zvítězilo, přesto po posledním mistrovském zápase závladla v celém kolektivu našich mladších žáků spokojenost. Podzimní výkony mladších žáků jsou velkým příslibem do budoucna, tleskáme jen tak dál...

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Na závěr nešťastné utkání

 

08.11.08 - Toto utkání jsme v poli herně zvládli a hráli jsme se soupeřem celkem vyrovnaný zápas. Vývoj utkání ovšem výrazně ovlivnilo ve 13 minutě zranění našeho brankáře, který po nešťastné srážce s vlastním obráncem putoval do nemocnice se zlomeným nosem. Bohužel náhradní brankář svou úlohu vůbec nezvládl a po jeho fatálních chybách jsme tento jinak docela dobře odehraný zápas prohráli.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Na hřišti dominovli

 

02.11.08 - V předposledním podzimním kole jsme zajížděli na půdu Junioru Praha. Tento soupeř byl v tabulce pod námi, takže jsme k zápasu nastoupili s cílem pokusit se tu vyhrát. Tento záměr se nám podařil a už od úvodu zápasu jsme dávali výrazně najevo, kdo bude na hřišti pánem.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Spravedlivá remíza

 

02.11.08 - Toto oboustranně kvalitně odehrané utkání skončilo po dramatickém průběhu spravedlivou remízou pro obě mužstva. My i Junior jsme mohli utkání vyhrát, ale i prohrát.

 
podrobnosti >>zde
 

Akce

Adidas Cup

 

28.10.08 - V den volna se na našem neratovickém fotbalovém stadionu uskutečnil velký turnaj pro mladší přípravky ADIDAS CUP 2008. Již od rána nám nepřálo počasí, déšt a poměrný chlad fotbalové počasí příliš nepřipomínalo. O to větší obdiv a poděkování patří všem zúčastněným týmům, trenérům, rodičům a hlavně malým fotbalistům, za to jak se s touto situací perfektně vypořádali a umožnili, tak hladký průběh celého turnaje.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší přípravka A

Shrnutí podzimu očima trenéra Zeidlera

 

27.10.08 - Posledním říjnovým víkendem skončila podzimní část přípravkářské sezony a starší „A“ přípravka stále nenašla svého přemožitele. A nejen to – z 20 odehraných utkání nedokázali tyto mladé naděje neratovického fotbalu získat plný počet bodů jen ve 2 z nich a tabulku okresního přeboru nevedou o více bodů jen „díky“ novému systému přenášení bodů.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Vítězství zařídili premiéroví střelci
 

25.10.08 - Velmi důležitého vítězství dosáhli naši mladší žáci, když prodloužili svou sérii čtyř utkání, ve kterých nepoznali hořkost porážky. Toto vítězství se nerodilo nijak lehce. I když soupeř figuroval před tímto zápasem  na předposledním místě divizní tabulky, průběh utkání byl velmi vyrovnaný.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Utkání dvou různých poločasů

 

25.10.08 - Toto vítězství je pro nás hodně důležité a v tuto chvíli nám dává trochu klidu v našem postavení v tabulce. Nyní zajíždíme na horkou půdu Junioru Praha a poté hostíme velmi dobré Ústí n/Labem, i proto byli tyto získané body hodně důležité.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Zápas jako na houpačce
 

19.10.08 - Zápas jako na houpačce jsme odehráli v divizi ml.žáků na hřišti Dukly Praha. V prvním poločase jsme sice měli mírnou herní převahu, ale byl to paradoxně soupeř, který nás potrestal brankou po rohovém kopu. Druhý poločas bylo naše mužstvo jednoznačně lepší a o všechny body přišlo až v závěrečné minutě!

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Ach ta koncovka

 

19.10.08 - Zápas na Dukle po zápase někteří kluci obrečeli, na body jsme tady rozhodně měli. Víme, že to hráče samotné opravdu mrzí, jsou to dobří a poctivý fotbalisti a musí se z toho sami svou pracovitostí dostat.

 
podrobnosti >>zde
 

Akce

Pozvánka na turnaj

 

15.10.08 - Dne 28.10.2008 se uskuteční na našem fotbalovém stadionu v Neratovicích první ročník fotbalového turnaje "ADIDAS CUP" fotbalových nadějí ročníku 2000 a mladších. Tohoto turnaje se zúčastní 10 týmů, které budou rozděleny do dvou skupin.
Skupina "A": Neratovice, Tempo Praha, Roudnice, Stará Boleslav, Bohnice
Skupina "B": Veltrusy, Lobkovice, Admira Praha, Čelákovice, Mladá Boleslav
Turnaj bude zahájen v 8.00 hod. a předpopkládaný konec je naplánován na 16.00 hod. Občerstvení je  zajištěno. Přijďte se podívat a povzbudit třeba budoucí reprezentanty.
 

Srdečně Vás zve oddíl FK Neratovice-Byškovice
 
 

Mladší žáci

Přečkali šance a pak rozhodli
 

11.10.08 - Po výrazném úspěchu z minulého kola (vítězství 7:0 ve St.Boleslavi) jsme potřebovali toto vítězství potvrdit i na domácí půdě před vlastními fanoušky. Tým Teplic B je sice v tabulce čtvrtý od konce, ale myslím si, že podle toho co předvedl na našem hřišti je jeho postavení v tabulce neoprávněné.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Krutý debakl

 

11.10.08 - Tento zápas jsme absolutně nezvládli, sami jsme si ušili z ostudy kabát a všichni přítomní diváci byli právem rozčarováni. Výsledkový debakl je pro nás příliš krutý, ale můžeme si za něj sami a spílat můžeme také jen sami sobě.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Derby jasnou záležitostí
 

04.10.08 - Po sérii hlavně výsledkově nepříznivých utkání zajížděli naši mladší žáci na půdu nedalekého soupeře Staré Boleslavi. Potřebovali jsme v tomto utkání naplno bodovat, abychom se odpoutali ze spodních pater tabulky, kde jsme se po sérii čtyř velmi smolných utkání ocitli.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Ve Staré Boleslavi prohru těžce nesli

 

04.10.08 - Po herně nevydařeném utkání se Spartou jsme v tomto zápase předvedli velmi dobrý a zodpovědný výkon.Klukům patří za toto důležité vítězství poděkování, protože tento zápas byl hlavně o morálce a o sebeovládání a to se našim klukům podařilo na výbornou. Vítězný pokřik v kabině po zápase byl pro nás sladkou a zaslouženou odměnou.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Sparta byla jednoznačně lepší
 

27.09.08 - Proti vedoucímu týmu divize ml.žáků jsme nastupovali s nadějí, že bychom při troše štěstí mohli pomýšlet na slušný výsledek. I když soupeř byl velmi kvalitní do 20' minuty jsme s ním držely krok. Poté jsme však udělali několik hrubých chyb, především v obranné fázi, ze kterých nás soupeř potrestal ještě do poločasu a bylo po zápase. 

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Psychika hráčů zaúřadovala

 

27.09.08 - V tomto zápase přišlo pro nás po velmi dobrých výkonech s Viktorií Žižkov a v Sokolově velké vystřízlivění. Před zápasem jsme si dělali naděje na vítězství, ovšem psychika sehrála v tomto utkání svou roli. Naši hráči se slavného jména bohužel zalekli a Sparta nás přehrávala úplně ve všem.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Vyplatilo se bojovat až do konce
 

20.09.08 - Po sérii dvou domácích zápasů, které jsme neštastně prohráli, zajížděli naši mladší žáci na velmi horkou půdu BANÍKU SOKOLOV, který před tímto zápasem figuroval na třetím místě divize ml.žáků. Takže, když k tomu připočteme velikou marodku, která nás v týdnu před tímto zápasem postihla (onemocněli nám 4 hráči základní sestavy - Frýzek, Babovák, Valín, Růžička) nečekalo nás vůbec nic lehkého.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Za skvělý výkon bodová odměna

 

20.09.08 - Tomuto pěknému zápasu nechybělo vůbec nic, utkání bylo napínavé, oboustranně bojovné a plné emocí na hřišti i na tribuně. Od začátku utkání bylo jasné proč Sokolov doposud neztratil ani bod a že návrat do ligy je jejich hlavní a oprávněný letošní cíl. Ani naši hráči se ale nenechali zahanbit a po celý zápas jsme byli domácím důstojným soupeřem.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší přípravka

Mladší přípravka Byškovic jede

 

17.09.08 - Další ze série turnajů absolvovala mladší přípravka Byškovice "A" tentokrát na domácím hřišti v Byškovicích. Soupeři jim byly  týmy: Nelahozevse, Byšic, Kojetic a Lobkovic "B". Kluci ke všem čtyřem utkáním, přistoupily opravdu zodpovědně a s chutí a celkem po právu si ze všech utkání odnesli plný počet bodů.

 
podrobnosti >>zde
 

B mužstvo

Prestižní derby vyznělo lépe pro naše barvy
 

14.09.08 - V další velkém derby naši hráči opět uspěli, na horké půdě v nedalekých Mlékojedech se vítězství nerodilo jednoduše, o to cennější tyto 3 body jsou.

 

Mlékojedy - FK Neratovice-Byškovice 0:2
(branky:  35´Wurm Ivan, 89´Kubásek)

 
Sestava: Černý - Wurm I., Boušek, Kalina, Hrdlička  -  Sochor, Havel, Žežulka, Pšenička - Kubásek, Švancar (65´Všetečka)
 

Mladší žáci

Dobré výkony zapomenuty
 

13.09.08 - Nepotvrdili jsme výborné výkony z minulých utkání a zbytečně nechali body Viktorce. Hlavně první poločas jsme odehráli špatně. Po dvou hrubých chybách na levé straně jsme inkasovali. Po důrazné domluvě a výměně dvou hráčů jsme sehráli druhý poločas dle našich představ, vytvořili jsme si pět brankových příležitostí, ale brankář hostujícího týmu své mužstvo podržel. Škoda ztracených bodů před náročnými zápasy (Sokolov, Sparta), ale třeba nějaký bod vybojujem.

sestava: Pospíšil - Valín , Chládek, Novotný, Špatz - Frýzek, Kympl, Krejčí (30´Kyselý), Janíček - Zeman, Babovák ( 30´ Batka) dále byli připraveni : Krepl, Hackl, Zunt

trenéři : Weiner, Pospíšil

 
 

Starší žáci

Bod s Viktorkou je plusový

 

13.09.08 - Bod z tohoto těžkého utkání určitě bereme a považujeme ho za plusový, přestože jsme hráli doma. Narazili jsme na fyzicky vyspělejšího soupeře, který k této své nezanedbatelné přednosti přidal i fotbalovou vyspělost. Naše obava z náročnosti tohoto utkání se potvrdila.

 
podrobnosti >>zde
 

Nábor

Hledáme nové fotbalové naděje

 

12.09.08 - FK Neratovice-Byškovice s.r.o. a FO TJ Neratovice pořádají na stadionu TJ v Neratovicích každé úterý a pátek od 16:00 hodin v září, říjnu a listopadu 2008 do odvolání NÁBOR - ZÁPIS nových fotbalových nadějí ročníků 2001 - 2004. Rodiče, přiveďte své sportovní naděje k pravidelnému sportování v našich mládežnických družstvech. Těšíme se na Vás, úsek mládeže FK a FO.
více informací - manager mládeže Patrik Zeidler - PatrikZeidler@seznam.cz nebo tel. 721 446 560.

 
 

Mladší přípravka

Už i přípravky začaly

 

07.09.08 - I přípravky už tento víkend zahájily svou podzimní část turnajů o body. Naši svěřenci zavítali do krásného areálu klubu Vltavanu Chvatěruby, kde jim byly soupeřem týmy: Chvatěrub, Sokola Libiš, Pšovka Mělník a Beck Mělník "B".

 
podrobnosti >>zde
 

A mužstvo

Vyhrála disciplína
 

07.09.08 - Atraktivní duel plný zajímavých momentů přineslo utkání, ve kterém naši hráči zajížděli na horkou půdu dosavadního lídra naší skupiny  a to do Kouřimi. Utkání jediných doposud neporažených celků nabízelo přímý souboj o čelo tabulky. Kromě vstřelených branek viděli diváci, dvě červené karty a bojovné utkání od první do poslední minuty.

 
podrobnosti >>zde
 

B mužstvo

Povedený výkon
 

07.09.08 - S cílem spravit si chuť po minulém nevydařeném utkání vstupovali hráči B mužstva do dalšího utkání. Povedlo se!!! Soupeři uštědřili nepopulárního bůra a díky tomuto výsledku se dotáhli na čelo tabulky.

 

FK Neratovice-Byškovice - Velký Borek  5:1
(branky: 20´25´ Sochor, 39´50´Všetečka, 66´Kalina)

 
Sestava: Wurm M. - Wurm I., Boušek, Melich, Hrdlička  - Havel, Sochor, Kalina, Pšenička - Kubásek, Všetečka (70´Chavalka)
 

Starší žáci

Povinná výhra před těžkými zápasy

 

06.09.08 - Jsme moc rádi, že jsme výsledkově tento zápas zvládli, jelikož nyní nás čeká série tří náročných zápasů. Příští týden opět doma s Viktorií Žižkov, potom zajíždíme na největšího favorita skupiny do Sokolova a poté hostíme Spartu Praha B.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Vyrovnaná partie s vedoucím mužstvem

 

06.09.08 - S vedoucím týmem divize B naše mladé mužstvo sehrálo velice pěkné utkání. Obě mužstva hrála útočně a bylo hodně brankových příletostí. Utkání by více slušela remíza. Musíme naše kluky pochválit za předvedený výkon, i když prohráli podali nejlepší výkon podzimu.

 
podrobnosti >>zde
 

A mužstvo

Šťastné vítězství, které se počítá
 

31.08.08 - V krásném slunném nedělním odpoledni jsme na domácím stadionu přivítali dalšího nevyzpytatelného soupeře a to mužstvo Kutné Hory. Soupeř, který do úvodu soutěže nevstoupil úplně ideálně, měl svou kvalitu, minulé kolo získal 3 body a chtěl si nějaký bod urvat i u nás.

 
podrobnosti >>zde
 

B mužstvo

Prohra už ve druhém kole
 

31.08.08 - Naši hráčům se nepovedlo navázat na minulé domácí utkání, kdy bez potíží poradili s Tišicemi B a utrpěli první porážku. Ve druhé půli si sice vytvořili převahu, ale brankové příležitosti nevyužili, a tak body zůstaly v Zárybech.

 

Záryby B - FK Neratobvice-Byškovice  4:2
(branky: Kalina 2 obě z penalty)

 
Sestava: Wurm M. - Wurm I., Boušek, Melich, Hrdlička (75´Všetečka) - Kaňka, Sochor, Kalina, Pšenička - Kubásek, Pajkrt Jiří
 

Starší žáci

Fotbal je někdy nespravedlivý
 

31.08.08 - Tento zápas se nám hodnotí hrozně špatně. V průběhu zápasu jsme měli herně navrch a i domácí diváci nám říkali, že lepší prohrál, ale to je pro nás slabá útěcha. Stálé neproměňování šancí nás připravilo o další mistrovské body.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Vítězství vystřílel Filip Zeman

 

31.08.08 - Po prvním tříbodovém zisku z minulého kola, zajížděli naši ml.žáci ke svému třetímu mistráku na půdu silného mosteckého béčka. Byl to zápas na půdě soupeře, takže nás nečekalo nic lehkého.

 
podrobnosti >>zde
 

B mužstvo

První derby za 3 body
 

24.08.08 - O tomto víkendu začaly mistrovské zápasy i našemu B mužstvu, které postoupilo do III. třídy a bude mít opět ty nejvyšší cíle. Ve vítězném tažení pokračovali hráči i se silnějším soupeřem, posíleni o několik hráčů z kádru A mužstva celkem bez problémů porazili Tišice B, velkou měrou se na tomto úspěchu podílel Jirka Pajkrt, který se prostřílel k hattricku!

 

FK Neratobvice-Byškovice - Tišice B  4:0
(branky: Pajkrt Jiří 3, Brejša)

 
Sestava: Černý - Wurm I., Boušek, Kalina, Melich (14´Jůza, 80´Lindr) - Kaňka, Sochor, Brejša, Pšenička - Kubásek (46´Všetečka), Pajkrt Jiří
 

A mužstvo

Tři body z horké půdy
 

23.08.08 - Na malém hřišti nápadně připomínající mlékojedské jsme odehráli velmi dobrou partii. Od záčátku jsme do utkání vlétli s velkou vervou. I v tomto utkání nebyla o dramatické okamžiky nouze, chycená penalta, vyloučení všechny tyto kritické momenty naše mužstvo přečkalo a zaslouženě zvítězilo.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Konečně zazněl vítězný pokřik

 

23.08.08 - K druhému kolu divize ml.žáků byl domácím nalosován nováček soutěže neznámý FK Ostrov nad Ohří. Vzhledem k tomu, že s tímto soupeřem jsme se ještě na hřišti neutkali, nevěděli jsme, co od něho čekat. Proto jsme se na tento zápas svědomitě připravovali a doufali v zisk prvních divizních bodů, které si naši hráči i vzhledem k výkonu  předvedeném v kole minulém určitě zasloužili.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Vítězství pro Davida Weinera
 

23.08.08 - Tento zápas mohl skončit daleko větším rozdílem, kdyby jsme proměnili šance, kterých jsme měli v tomto jednoznačném utkání dostatek. Do páté minuty mohl být stav minimálně 3:0, ale všechny šance jsme trestuhodně zahodili, tudíž stav byl stále 0:0 a poté už se na naše kopačky vloudila značná nervozita, zejména v koncovce. Do poločasu jsme stihli dát naštěstí dva góly, i když průběh hry by odpovídal většímu počtu branek v síti Ostrova.

 
podrobnosti >>zde
 

A mužstvo

První domácí ztráta
 

17.08.08 - Po krátké letní přestávce i na náš stadion zavítal první soupeř v nové sezóně, nováček soutěže a taky velká neznámá - mužstvo Polep. Diváci viděli velmi atraktivní, rychlý a zajimavý zápas. Utkání na konec skončilo dělbou bodů - 1:1.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Na horké půdě je bod úspěch
 

16.08.08 - První naše mistrovské utkání v divizi skončilo spravedlivou remízou. Naši hráči podali v tomto náročném utkání velmi dobrý a hlavně bojovný výkon. Soupeři, který zcela jistě bude patřit do špičky naší divizní skupiny, utekl v loňské sezóně postup do žákovské ligy až v posledním jarním kole a tudíž i letos má za cíl opět postup. Zápas se hrál na umělé trávě za vytrvalého deště a i to se možná trochu podepsalo na tom, že jsme několik velmi dobrých útočných akcí nedotáhli do konce, jelikož na hřišti stáli na několika místech kaluže vody, které občas balon přibrzdily v nepravou chvíli.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Ohlasy z letní přípravy

 

16.08.08 - Po měsíci volna 23.7. zahájilo i nově se tvořící družstvo mladších žáků FK Neratovice-Byškovice přípravu na podzimní sezonu. Po úvodních dvou tréninkových jednotkách v domácím prostředí odcestovali hráči spolu s trenéry na sedmi denní soustředění do nedalekého Liběchova, kde se připravovalo ve 2 až 3 fázových trénincích.

 
podrobnosti >>zde
 

Mladší žáci

Na Meteoru se bude těžko vyhrávat

 

16.08.08 - Bohužel jsme doplatili na malou zkušenost hráčů mladšího ročníku, kterých je v našem kádru většina a tak trochu i na nepřízen paní rozhodčí, která za stavu 0:1 věnovala domácím penaltu za údajnou ruku, kterou však viděla jen ona sama. Ve druhém poločase při úniku Filipa Zemana, který postupoval sám na bránu a byl faulován, udělila hráči domácích pouze žlutou kartu. I přes tento nepříznivý výsledek, však naši hráči dokázali, že i když budou většinu sezóny nastupovat proti hráčům o 1-2 roky starším, tak se nemusí nikoho zaleknout a že dobré výsledky se určitě dostavý.

METEOR PRAHA - FK NERATOVICE-BYŠKOVICE 5:2 (2:1) branky:Chládek, Starý
 
 

A mužstvo

Na úvod tradiční plichta
 

09.08.08 - Krátka letní příprava utekla velmi rychle a už se opět rozeběhl kolotoč mistrovských zápasů. Bohužel největší soupeř našeho mužstva opět zaúřadoval a oproti všem očekáváním se marodka mužstva ještě rozrostla, takže trenér mužstva Jiří Kafka už od prvního zápasu řešil problémy se sestavou.

 
podrobnosti >>zde
 

Starší žáci

Přátelské utkání
 

11.08.08 - Soupeř, se kterým se utkáme i o mistrovské body přijel bez několika hráčů kteří jsou údajně ještě na dovolené. Hráči Staré Boleslavi podali matný výkon a my pokud by jsme proměnili všechny šance, tak výsledek mohl být ještě výraznější. Bohužel jsme se opět nevyvarovali několika okének v obranné činnosti, toto nás zatím trápí spolu s neproměňováním šancí nejvíce. Na doladění základní sestavy na první mistrovské utkání máme ještě středeční zápas s ligovým Kladnem.

 
FK Neratovice-Byškovice – Stará Boleslav  5:1 
(branky: Kepšta 3, Weiner 2)
 
 

Starší žáci

Příprava na divizní boje

 

09.08.08 - Příprava začala 21.7. na hřišti v Byškovicích a po prvních třech trénincích, které byly zaměřeny hlavně na kondici jsme se v sobotu 26.7. přesunuli spolu s mladšími žáky na týdenní soustředění do Liběchova. Toto soustředění bylo v prvních dnech pojato jako kondiční, ale od středy už jsme trávili čas pouze na hřišti. Soustředění proběhlo, tak jak jsme si všichni přáli a splnilo cíle, se kterými jsme na něj odjížděli. Všem hráčům patří velké uznání za vzornou tréninkovou morálku a maximální nasazení při vstřebávání tréninkových dávek. Tato společná, již tradiční každoroční akce starších a mladších žáků, stmelila hráče v dobrou partu a všichni věříme, že se to odrazí i v dobrých výkonech na hřišti.

 
podrobnosti >>zde
 

Dorost

Letní soustředění v Bedřichově

 

31.07.08 - Minulý týden se od středy 23.7. do neděle 27.7. uskutečnilo letní soutředění dorostu v Jizerských horách v Bedřichově. Cílem soustředění bylo jednak stmelení kolektivu mladších i starších dorostenců, zejména příchozích dorostenců, kteří postoupili věkově do dorostu.

 
podrobnosti >>zde
 
 
 
 
©Copyright 2007 Vašek Žežulka
  Home | Mužstva | Klub | Historie | Vzkazy | Fotogalerie | Archiv | Odkazy | Sponzoři